sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Löysäilyä lempitakissa

Sunnuntaina ei voi kun löysäillä, joten flanellipaita ja shortsit tuntui oikein passelilta valinnalta. Mutta tuo takki on aina passeli valinta! En tiedä aikaa ja paikkaa, jolloin tuo ei olisi mulla päällä. Se on melkein sen kolme vuotta vanha, ja en muista olenko sanonut tämän, mutta sanon silti, että tuolle takille kyllä pidetään sitten hautajaiset kun se on täysin käyttökelvoton eli kuollut. Se on alkanut kulumaan uhkaavasti hihansuista, joten niihin hautajaisiin on pakko alkaa jo varautua. Mutta kädet ristissä toivon, että sillä on vielä pitkä elämä edessä.
 Takaisin flanellipaitaan. Olen erittäin ihastunut siihen, koska rennompaa vaatekappaletta saa hakea! Jos nyt ei lasketa kotovaatetusta...
Yhtä asiaa en täällä Levillä ymmärrä... Miksi kaikilla on toppatakit ja -housu päällä vaikka pakkasta ei ole kuin juuri ja juuri sen yksi aste? Nyt ei sitten puhuta niistä laskettelijoista, tottahan toki heillä on melkein pakko olla toppavaatteet, vaan niistä jotka ovat menneet muuten vain keskustaan pyörimään ja kiertelemään. Ei heille tule kuuma!? Mulla oli ainakin juuri sopiva sukkahousuilla ja leggignseillä ja shortseilla. Ei tullu kylmä! Vai oonko mä sitten joku ihmetapaus...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti