tiistai 28. helmikuuta 2012

My life on this time

Jep, nämä niin "kivat" ja kuivat kirjat ovat olleet kavereinani jo sen puolitoista viikkoa... Ja vielä toiset sellaiset ovat edessä... Tuskaa!

 Valitettavasti näiden ihanien takia en ole saanut aikaiseksi yhtään asukuvia, vaikka oikeastaan ei ole ollut mitään kuvattavaa. Meininki on ollut vähän sellainen, että aamulla vain vaihto yökkäreistä collegeihin ja T-paitaan ja persusta kiinni tuoliin. Eli ei mitään erityisen hekumallista ole ollut.
 Tänään meinasi pää räjähtää kuuden tunnin lähes putkeen vietetystä lukemisajasta... Onneksi tämä rupeama on vain kerran elämässä. Toivottavasti!


Ja niin nätisti pihalla satoi lunta aamulla, että oli pakko ikuistaa edes muutama lumisadekuva tällekkin talvea, kun sitä lunta on vasta nyt päättänyt tulla. Oli ainakin syy edes hetkeksi keskeyttää lukeminen. Jes!

Lähettäiskö joku mulle pikkuisen lisävirtaa tähän lukemiseen? Olisi kovasti tarvetta... Any one?

4 kommenttia:

  1. hee pakko kuule kommentoida tohon " tää rupeama on vaa kerran elämässä", kirjotusten jälkee nimittäin tulee pääsykoekirjat! aahahaaa ootan innolla!! Kuinka paremmaksi elämä voisikaan tästä tulla!? :Ddd

    T:Eekaahahaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suatana, älä edes muistuta! :D Mut toivottavasti pääsykoe kirjat on edes pikkusen mielenkiintoisempia... Yritän vaan olla optimisti! :)

      Poista
  2. Hahhaaa. Raukka suaa! No vielä hetken ku puristaa jaksaaaaa! Voimia lukemiseen!

    VastaaPoista