lauantai 25. helmikuuta 2012

Elokuvissa

Olen nyt päättänyt elvyttää jälleen meikän elokuvaharrastuksen, koska se on ollut jäähyllä nyt ihan riittävän kauan aikaa. En näe mitään muuta syytä kuin kiireen ja "kiireen" siihen kun en ole ollut istumassa kiltisti elokuvateatterin salissa tapittamassa elokuvia, vaikka paapalla on elokuvateatteri, jossa saisin käydä niitä katsomassa.
Eilen katkaisin tämän elokuvien katsomattomuuskauden ja kävin katsomassa Kulman pojat -elokuvan, joka oli ensi-illassa.
 Elokuvassa oli sellainen aika perus rakkaustarina, mutta se oli kuitenkin jotenkin lutunen. Romanttiseksi komediaksi sen voisi siis luokitella ja huumori oli pääasiassa perussuomalaismiehen vittuilu huumoria. Joistakin voi tuntua perus"paska" elokuvalta, mutta itse tykkäsin katsoa. Plussaa erityisesti uusista näyttelijöistä ja miespäänäyttelijästä, joka ei ollut mikään uljas atleetti, jonka perässä kaikki likat juoksevat. Hän oli ihan sellainen perussuomalais mies, mikä toi aitoutta elokuvaan. Ja vaikka huumori olikin aika paljon alapää huumoriin kohdistuva, niin kyllä mun ääni ainakin salissa raikasi!
Mua on oikeasti vaivannut se etten ole katsonut paljon ollenkaan mitään uusia elokuvia... En ole nähnyt edes sitä kuuluisaa Avatarta! Joten jos tämä nyt lähtisi uudelleen vauhtiin tässä lukulomalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti