perjantai 24. helmikuuta 2012

Silotukan päivätuuhennus

Mulla on juuri sellaiset ihanan siloiset ja päätä nuolevat hiukset. Ah, niin paljon niitä rakastan, että joka aamu tupeeraan ja suihkutan kilon lakkaa hiuksiini ihan vain niiden takia. Mutta aina ei vaan jaksa suorittaa samaa operaatiota joka aamu, hulluksihan siinä tulee! Joten hankin jonkin aikaa sitten hiusten muotoilunesteen, joka sallii lusmuaamun hiusten suhteen. Jes!
Elikkä meikä vain eilen illalla suihkutteli pyyhekuiviin hiuksiin (saa muuten olla lähes kuivat hiukset) XZ:n suihkutettavaa muotoilunestettä ja pisti hiukset niin suttuiselle nutturalle pään päälle kuin vain sainkin. Sitten vain nukuttiin nuttura päässä.

 Vinkkinä sanon, että hiuksia ei tarvi tai kannata harjata ihan täysin selviksi suihkun jälkeen, koska kun hiukset ovat hiukan takussa, niistä tulee varmemmin tuuheat.
Oli pakko meikata ennen kuvaa, ei pystynyt näyttämään aamumörkönaamaa...
 Aamulla näky oli tällainen ennen kuin otin nutturan pois. Ei mitään haittaa, vaikka nuttura vähän repsottaa miten sattuu, se pitääkin olla vähän sinne päin. Mutta kuitenkin niin, että se pysyy suurin piirtein kasassa yön yli. Sitten vain nuttura pois, kevyt harjaus harjalla tai sormin haroen.

 Tadaa! Nyt on saatu silotukasta hamppupää! Ja sitten kans pysyy! Mulla on näet vielä sen silotukan lisäksi se ominaisuus, joka ei anna minkään sortin kiharoiden kestävän paria tuntia enempää, jos ne tekee aamulla. Ja harvoin silloinkaan, jos laittaa rullat illalla ja nukkuu ne pääs...

Mainittakoon kuitenkin vielä, että lakkaa on laitettu tähänkin kampaukseen, mutta ei niin paljoa kuin yleensä... Mutta ei mennyt paria minuuttia kauempaa hiusten laitossa. Sitten kerkesi sopivasti kuvailla. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti