lauantai 18. helmikuuta 2012

Jälkimaininkeja

Sori, en laittanut eilen mitään perjantain illan tapahtumista, mutta arvasin sen menevän näin. Olo oli kyllä juuri sen mukainen mitä oli iltakin! Makasin sitten pää kipiänä ja jalat aivan turtana kivat karvatossut jalassa ja liian lyhyt viltti päällä sohvalla ja vahtasin kaikki Liviltä tulevat kokkaus -ohjelmat (olen muuten koukussa kaikkiin Arvostele mun illallinen -ohjelmiin...). Että sellainen perjantai.

Niin, mites se torstai? Rekkakierroksen jälkeen kävääsin kämpillä, ennen kuin lähdettiin porukalla Seinäjoelle syömään. Meistä ei siis lähtenyt risteilylle kuin viisi poikaa, mikä on hiukan säälittävä myöntää... Mutta ei sille mitään voi, meillä meni ilta meidän tavalla.
Mentiin FC Casa Grandeen syömään, joka on italialainen pizzeria-ravintola. Siellä oli menussa pääasiassa pasta ja pitsa-annoksia, mutta kyllä muutama salaattiannoskin löytyi. Itse söin Casa Granden special pizzan, jonka sai gluteenittomalla pohjalla! Iso plussa siitä!
 Pizzassani oli täytteenä punasipulia, poronkäristystä, käristettyä naudanlihaa ja aurajuusto. Aluksi meinasin ottaa jonkun vege pizzan, mutta sitte huomasin tämän lihaunelman, niin oli pakko vaihtaa. Enkä kadu! Oli ihan tajuttoman hyvää!
Sinin annos näytti tältä. En muista sen nimeä, oli sen verran paljon italian kieltä siinä, ettei muistu mieleen. Mutta se oli hauskan näköinen annos, kun siinä oli nuo kokonaiset ravut. Siihen sai sitten juuri noiden rapujen syötiin tarkoitetut työvälineet.

Matka kävi sitten illalla valmistautumisen, alkujuomien ja paskanjauhamisen jälkeen Seinäjoen Ilonaan, jossa tuli riekuttua sitten yömyöhälle. Kiitos alkuillasta kuuluu mahtaville matkaseuralaisilleni, jotka viihdyttivät mua ja itseään ja minä heitä myös parhaani mukaan.
Kaunista, eikö vain? Taisivat likat lainata meikäläisen huulipunaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti