lauantai 11. helmikuuta 2012

Muuttopäivä!

No huhhu, olipa päivä eilen! Ensin oli heti aamusta se äikän tekstitaidon koe ja heti sieltä päästyäni olen lähtenyt kuin ohjus siirtämään tavaroita uuteen kämppään. Ei siinä enää ketään tai mitään malttanut odottaa, muuttaa piti saada heti! Ja menihän siinä sitten koko loppu päivä, mutta oon niin tyytyväinen saamaani apuun ja ehkä vähän itseeni kun sain melkein kaiken tavaran jo paikalle eilen. Khyllä, ja olen jo nukkunut edellisen yön uudella sängylläni. :)

 kyllä sitä oli ihmettelemistä tuon kaiken tavaran kanssa. Kuinka yhdellä ihmisellä voi ollakkaan noin paljon tavaraa?! Ja mitä kaikkea turhaa sitä säilyttääkään!

 On se hyvä, kun läheltä löytyy oikein timpuri, niin voi huoletta jättää kaiken tylsän ja rasittavan homman sitten sille. :P
 Maija ja Maijan astiat. Hän itse halusi pakata astiani ja ottaa ne sitten noista papereista poiskin. No, kun se kerran oli niin tärkeää, niin piti lapsen antaa tehdä mitä halusikin. Ilmekin on niin onnellinen, että hevosen kenkäkin mahtuisi kevyestu tuohon suuhun!
Ja vähän vähemmän aktiivinen apuri... Sisko ei oikean huvittanut tavaroiden järjestely, halusi vain loikoilla ja viihdyttää muita. :)

Muutto on nyt suurin piirtein suoritettu ja nyt pitäisi enää suorittaa kaikki virallinen homma mm. osoitteen muutokset ja ym.... No, kyllä nekin hoituu aikanaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti