keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Villakangastakki

Semmonen löyty samalla reissulla kuin eilen esittelemäni kauluspaita. Kierrätyskeskuksesta löyty eurolla. Ei paha. Ei paha ollenkaan! Ja nyt on taas hetkeksi ratkaastu tämän likan talvitakki ongelma.
Nimittäin kyseinen takki on hiukan iso, mutta se ei haittaa, koska nyt sen alle mahtuu monta kerrosta muuta vaatetta. Tarkeneehan sitä talvella paremmin kerrospukeutumisella kuin jollain yhdella muka paksulla takilla ja perus trikoopaidalla. Ja mulle ei tahdo löytyä peruskaupoista sellaista takkia kuin haluaisin! Tai sitten oon vaan ennakkoluuloinen edellisten kokemusten perusteella...
 No mulla nyt on semmonen takki kuin halusinkin ainakin tähän hätään! Ja ei voi jättää takkia ostamatta, jos se edes vähän vastaa sitä mitä haluaa ja maksaa euron! Ja on vielä villasta tehty! Hei camoon!
Hmmm... Pitää seuraavaksi kokeilla tuota takkia mustien pillifarkkujen ja pikkumyy nutturan kanssa...

Ja MITÄ VIELÄ! Mulla oli viimeinen virallinen koulupäivä lukiossa! Ajatukset ovat vähän, että siinäkö se nyt oli ja vihdoinkin! No, vaikka kaikkia ihmisiä tulee ikävä ja en vaihtaisi näitä täällä vietettyjä vuosia mihinkään, kyllä se on vaan mukava vaan päästä täältäkin pois lopulta. :) Huomenna siis penkkarit ja sen tunnelmista sitten lisää huomenna! Tai sitten vasta perjantaina, riippuu tietenkin olosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti