sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Perusmeikki

Jep, se on sellainen asia, joka on ihan tosissaan pitänyt opetella tekemään kunnolla. Ennen en oikeastaan arvostanut sen kummemmin perusmeikin tekemistä tai etenkään sen hyvän meikkipohjan tekemistä, mulle oli tärkeämpää miltä se silmämeikki näytti. Elikkä kaikki sellainen meikki oli huomion arvoista mikä erottui naamalta.
Sitten tuli teini-ihottuma elikkä finnit ynnä muut epäpuhtaudet. Ne piti saada piiloon, kun mitkään puhdistusaineet eivät auttaneet. Muutaman vuoden aikana olen turhautunut ties kuinka moneen väärän väriseen meikkivoiteeseen ja väärään meikkaus tyyliin. Tuntuu, että vasta nyt olen oikeasti tajunnut miten se kunnon perusmeikki tehdään! Eikä se vienyt kuin sen muutaman vuoden opettelut...

Joka tapauksessa, ajattelin esitellä kaikki ne meikit ja värkit, joita käytän joka päiväisessä meikkaamisessa.
 Ensin aloitan pienien finnien ja virheiden peittämisen Stay matte -meikkivoiteella. Tiedän, meikkivoidetta ei yleensä käytetä niiden peittämiseen, mutta tuo jättää sopivan matan pinnan, jolloin meikkivoitedekin jää paremmin paikalleen näissä kohdin.
Sitten se meikkivoide. Rimmelin Match perfection on mulle uusi tuttavuus, mutta on osoittautunut oikein hyväksi mömmöksi. Se levittyy naamalle meikkivoidesiveltimellä, joka on oikeasti parempi kuin meikkivoidesieni!
Rimmelin Stay matte -puuteri on hyväksi todettu ja se levittyy naamaan jumbohuiskulla.
Ja sen jälkeen Rimmelin aurinkopuuteria poskipäistä ohimoille. Huomasitte varmaan merkkiuskollisuuteni...
 Pohjan jälkeen päästäänkin sitten kulmakynään. Vaikka en tarvitsisi välttämättä kulmieni tummuuden takia kulmakynää, mutta kyllä se niistä terävämmän näköiset tekee.
Ja lopkuksi ripsien taivutus, ripsari ja huulikiilto. Perusmeikki on valmis.
 Ja tältä se hyvin tehtynä näyttää. Joskus on tosin sellaisia aamuja, jolloin se ei menaa millään onnistua, mutta lauantaina oli hyvä meikki -päivä.
Ei kannata kiinnittää huomiota noihin "kauniisiin" kukkatapetteihin... En ole valinnut.

Näytän pikkuisen kaljupäältä, kun kaikki hiukset ovat pipon alla, mutta en kehdannut esitellä ah, niin ihanan likaisia hiuksiani.

Hyvää huomista maanantaita vain kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti